Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Super Μάσκες μαλλιών απο τον κομμωτή των Stars Κο Χρήστο Μιχαηλίδη.




Ενυδατική και μαλακτική μάσκα μαλλιών με μέλι και ελαιόλαδο!

Θα χρειαστούμε: 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
                      και 3 κουταλιές της σούπας μέλι.
                   
Έπειτα σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το μέλι με το ελαιόλαδο και κάνουμε ένα απαλό και ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά μας. Το αφήνουμε για λίγη ώρα και έπειτα ξεβγάζουμε.
Το ελαιολάδο θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλία μας σε βάθος ένω παράλληλα τα αφήνει απαλά και μεταξένια και το μέλι είναι ένα φυσικό μαλακτικό για τα μαλλιά μας.


                                                       Μάσκα λάμψης




Θα χρειαστούμε: 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
                      και 5-6 κουταλιές της σούπας απο το αγαπημένο μας Aloe First.


Ανακατεύουμε σε ενα μπώλ τα υλικά μας και και βάζουμε το μείγμα που έχουμε φτιάξει σε στεγνά μαλλιά. Έπειτα βρέχουμε μία πετσέτα με ζεστό καυτό νερό και τυλίγουμε τα μαλλιά μας με την πετσετα.. Η έντονη ζέστη που που βγαίνει απο την πετσέτα ανοίγει τα λέπια της τρίχας και αφήνει το μείγμα να εισχωρήσει μέσα σε αυτή.
Μετά απο μισή ώρα περίπου ξεπλένουμε πολύ καλά, με δροσερό νεράκι όμως (όσο το αντέχουμε), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να  κλείσουν τα λέπια της τρίχας. Έτσι με τον τρόπο αυτό θα μείνουν τα θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό της τρίχας και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!


Μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης





Θα χρειαστούμε:  1 μπανάνα, να είναι λιγο ώριμη
                             λίγο ελαιόλαδο
                             2 αβοκάντο 
                             1 ασπράδι αυγού 
                      και  3 σταγόνες  απο το Alpha-E factor

 Κάνουμε ένα μείγμα τις μπανάνες και τα αβοκάντο. Έπειτα ανακατεύουμε τα άλλα υλικά καλά, ώστε να γίνουν ένα μείγμα, ένα παχύρευστο μείγμα. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατέυουμε, μετά απλώνουμε το μείγμα στα μαλλιά μας απο πάνω μέχρι τις άκρες μας και κάνουμε ενα πολύ καλό μασάζ. Τυλίγουμε τα μαλλιά μας με μια πετσέτα κατά προτίμηση ζεστή και αφήνουμε να κανει δουλειά για 1 ώρα περίπου. Μετά λουζόμαστε κανονικά και ξεπλένουμε με αρκετα δροσερό νεράκι (όσο μπορούμε να αντέξουμε φυσικά). Στεγνώνουμε τα μαλλία μας και έτοιμες....

Όσο πιο συχνά κάνουμε τις μάσκες μας, τόσο πιο όμορφα και γερά μαλλία θα έχουμε!!


Καλή μας επυτυχιά...τα αποτελέσματα δικά σας!
Stumble Upon Toolbar