Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τέλεια επιδερμίδα - Βαθύς καθαρισμός

ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ - ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ!!

Μερικές φορές, είμαστε αρκετά κουρασμένες με αποτέλεσμα να μην βγάζουμε το μακιγιάζ μας και να κοιμόμαστε με αυτό. Είναι ο,τι χειρότερο, γιατί η επιδεμμιδα όλο το βράδυ δεν αναπνέει, είναι οι πόροι κλειστοί και αυτό είναι κατι που δεν θέλουμε. Όταν όμως πρέπει να ξυπνήσουμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας το έπομενο πρωϊ βλέπουμε το πρόσωπο μας θαμπό και οχι λαμπερό και ξεκούραστο όπως θα θέλαμε.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι το δέρμα μας την διάρκεια της νύχτας δεν μπόρεσε να ανανεώσει τα κύτταρα μας. Το δέρμα δεν αναπνέει, γιατί υπάρχει πάνω το μακιγιάζ, υπάρχουν ρύποι, βρωμιά και όλο αυτό μας είναι δυσάρεστο αφού το πρωϊ πoυ θα σηκωθούμε το δέρμα μας θα είναι θαμπό και πρησμένο.
Πάντα μα πάντα πρέπει να καθαρίζουμε το δέρμα μας πρίν πάμε για ύπνο. Πρέπει να είναι καθαρό και ενυδατωμένο.
Μερικές μικρές, αλλα σημαντικές συμβουλές για την περιποιήση του προσώπου μας, πριν πέσουμε για ύπνο.
  Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το πρόσωπο μας έχει δεχθεί ρύπους, βρωμιές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιβαρύνει το δέρμα μας. Βασικό πολύ είναι μόλις επιστρέφουμε στο σπίτι και δεν είναι αναγκαίο να έχουμε το μακιγιάζ μας να το αφαιρέσουμε.
  Παντα πρέπει να πλένουμε το πρόσωπο μας με ένα καλό ενυδατικό σαπούνι που να καθαρίζει πολύ καλά. Ο καλός καθαρισμός μας βοηθάει στο να μην υπάρχει λιπαρότητα τη νύχτα στο δέρμα μας. Καθαρό δέρμα ίσον λιγότερα βακτήρια, σπυράκια, σημάδια και φυσικά λιπαρότητα.
  Όταν κοιμόμαστε το δέρμα μας αναπλάθει τα κύταρρα μας και αναζογωνεί το δερμα μας, απορροφάει την κρέμα μας και δίνει τροφή στην επιδερμίδα μας.
Μετά τον καθαρισμό με το σαπούνι, βάζουμε το γαλάκτωμα μας και τη λοσιόν μας (αν υπάρχει) και φυσικά μετά βάζουμε την κρέμα μας σε πρόσωπο και λαιμό. Στο λαιμό με απαλές κινήσεις με ανοδική φορά και στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις. Είμαστε έτοιμες να ξαπλώσούμε με ένα όμορφο και ενυδατωμένο πρόσωπο!!
Stumble Upon Toolbar