Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΠΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ!!

ΠΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!

Η πρόπολη είναι ρητινώδης ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα φυτά καθώς επίσης και ενα προϊόν που το χρησιμοποιούν οι μέλισσες για να καθαρήσουν την κυψέλη.
Τι όμως περιέχει η πρόπολη: 1.Διαφορετικούς τύπους ρετσινιού και βάλσαμου κατα 50%. 2.Διαφορετικούς τύπους κεριών κατά 25% - 35%. 3. Αιθέρια έλαια κατά 10%. 4.Γύρη κατά 5%.
5.Ουσιές που ανήκουν στην κατηγορία των φλαβονοειδών με πολύ πολύ καλές ιδιότητες, όπως: αντιθρομβωτική δράση, αντιοξειδωτική δράση,αντιβακτηριακή δράση, αντιμικροβιακή δράση,αντιμυκητιασική δράση,αντισηπτική δράση και φυσικά αντιφλεγμονώδη δράση.Εκτός απο τα παραπάνω στην πρόπολη υπάρχουν και άλλες πολύ σημαντικές ουσιές όπως οι κουμαρίνες που έχουν δράση ενάντια στις θρομβώσεις, το βενζοϊκό οξύ που έχει να κάνει με την αντιφλεγμονώδη και αντιπυρετική δράση και το καφεϊκό οξύ που έχει αντιμυκητιακή δράση. Είναι σημαντικό να πούμε οτι ένα απο τα σημαντικότερα ιατρικά περιοδικά αναφέρει σε άρθρο του πως το καφεϊκό οξύ στην πρόπολη και το μέλι μπορεί να εμποδίσουν τον καρκίνο του εντέρου, ο οποίος ευθύνεται για το θάνατο περίπου 60.000 Αμερικανών ετησίως (Chinthalapally V. Rao, Ph.D., of the American health Foundation, Valhalla, N.Y. Sept. 1993. Αυτά τα καφεϊκά οξέα εμποδίζουν το σχηματισμό προκαρκινικού ιστού όταν κάποιος έχει εκτεθέι σε καρκινογόνα χημικά.
Η πρόπολη ειναι ιδανική για μωράκια αλλά και για εμάς τους ενήλικες! Κάνει για τσιμπήματα, καψίματα ή ακόμα και για πιο εκτεταμένα προβλήματα όπως το έκζεμα,εγκαύματα, ψωρίαση, σύγκαμα, μετά την αλλαγή της πάνας για τους μικρούς μας φίλους,ραγάδες για πρίν και μετα την εγκυμοσύνη, ακμή, κοψίματα, μετά την αποτρίχωση, για μύκητες, για δυσοσμία ποδιών,για ανάπλαση του δερματος ώστε να μην μείνουν σημάδια, σε πληγες αντι για Betadine, σαν κρέμα νύχτας γιατί έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες και πολλές άλλες δερματικές παθήσεις, κάποιες απο αυτές είναι: σκασμένα γόνατα - αγκώνες, δερματίτιδα, σκληρύνσεις, ξηροδερμία,τσιμήματα, επούλωση ερεθησμένων περιοχών …αλλά ακόμα και ως ενυδατική κρέμα προσώπου, χεριών και σώματος, ακόμα και στο τριχωτό της κεφαλής. Για κοπέλες πού ειναι μανούλες και θηλάζουν για τις θηλές τους. Είναι η μοναδική κρέμα μαζί με 100% σταθεροποιημένη αλόη βέρα.Οι ιδιότητες της είναι μοναδικές. Δεν υπάρχει όμως πρόπολη μόνο σε μορφή κρέμας αλλα και σε μορφή ταμπλέτας.Ιδανική για πυρετό και κάθε φορά που υπάρχει λόγος να πάρουμε αντιβίωση, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και πολύ σημαντικό να πούμε πως δεν προσβάλει την χλωρίδα του εντέρου μας. Δρα ως αντιβιωτικό, αλλα αποβαλλεται απο τον οργανισμό μας χωρίς να μας βλάψει το συκώτι και τα νεφρά μας. Κάτι σημαντικό που μάθαμε είναι πώς μόνο οι μέλισσες και οι καρχαρίες δεν προσβάλονται απο καρκίνο, γιατι λόγω της πρόπολης υπάρχει ανύπαρκτη νοσηρότητα και ογκογέννεση. Όπως επίσης η πρόπολη ελαττώνει την πίεση και βοηθάει αποτελεσματικά στον προστάτη.

Stumble Upon Toolbar