Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

AFTERSHAVE ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ






ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ 
Καθώς η κοφτερή λεπίδα από το ξυράφι κινείται πάνω στο δέρμα σας, συχνά κόβει περισσότερα απ' όσα πρέπει, προκαλώντας κοψίματα, γρατζουνίσματα ή "καψίματα", δημιουργώντας ερεθισμούς και ξηρότητα στο δέρμα. Ακόμα και αν η λεπίδα για το ξύρισμα δεν τα κάνει όλα αυτά, η κρέμα που χρησιμοποιείτε μετά ίσως είναι υπεύθυνη. Οι συνηθισμένοι αφροί και κρέμες συχνά περιέχουν στοιχεία που ξηραίνουν τα λιπίδια από την επιδερμίδα. Αυτά κρατούν και κάνουν το δέρμα να φαίνεται υγιές, συγκρατώντας τα κύτταρα και ενισχύοντας την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία του. Η μείωση αυτών των λιπιδίων μέσω της χρήσης κρεμών με βάση το σαπούνι, σε συνδυασμό με τη χρήση after shave με βάση το αλκοόλ, δίνει στο δέρμα αίσθηση ξηρότητας.
     Για μερικά χρόνια η F.L.P. εργάστηκε για να παράγει το τέλειο After Shave, αποφεύγοντας τις φόρμουλες με βάση το αλκοόλ, που ξηραίνουν το δέρμα και ερεθίζουν τις μικρές εκδορές. Τώρα διατίθεται με τη μορφή απαλής, μεταξένιας κρέμας, που ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα μετά το ξύρισμα ή την έκθεση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Φυσικά γνωρίζαμε ότι το σταθεροποιημένο ζελέ μας θα ήταν η απάντηση, ειδικά όταν αναμειγνύεται με ενυδατικά στοιχεία, λιπαντικά και στοιχεία που δεν ξηραίνουν το δέρμα. Εκτός από το ότι δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ, περιλαμβάνει άλλα συστατικά όπως το δεντρολίβανο και το χαμομήλι που μαλακώνουν το δέρμα.
    Αν και το ονομάζουμε After Shave, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή για να ανακουφίζει τους ερεθισμούς του ξυρίσματος ή την υπερβολική έκθεση στον άνεμο ή τον ήλιο. Οι άντρες θα αγαπήσουν αυτό το θαυμάσιο After Shave που αφήνει στο πρόσωπο αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας και απαλότητας.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, Dl Water, Methyl Gluceth-20, Octyl Palmitate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG- 100 Stearate, Sodium Hyaluronate, Octyl Dimethyl PABA, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C), Αλλαντoϊνη, Εκχύλισμα Χαμομηλιού και Δενδρολίβανου, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Άρωμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
118ml.


ΟΔΗΓΙΕΣ:
Απλώστε ελεύθερα μετά το ξύρισμα ή την έκθεση σε στοιχεία της φύσης, ελάχιστη ποσότητα - το προϊόν είναι  πολύ συμπικνωμένο.






ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
   Όλα τα προϊόντα της F.L.P. συνοδεύονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (με την απόδειξη αγοράς). Είμαστε πεπεισμένοι ότι εφόσον δοκιμάσετε τα προϊόντα δε θα θέλετε να τα επιστρέψετε, αλλά αν θελήσετε για οποιαδήποτε λόγο να το κάνετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και τη συσκευασία του. 
Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσατε το προϊόν, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω. 
Υπάρχει τίποτα πιο τίμιο στην αγορά;

Stumble Upon Toolbar