Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χημικά στα καλλυντικά; ΟΧΙ πια!!!




Μόνο τα αποσμητικά περιέχουν τουλάχιστον 30 διαφορετικά χημικά ενώ τα αρώματα πάνω από 400.

Στη μελέτη αυτή, που έγινε σε δείγμα 2.016 γυναικών, από βρετανική εταιρεία που προωθεί καλλυντικά και είδη υγιεινής σώματος, αναφέρεται ότι οι ίδιες οι γυναίκες βάζουν στο σώμα τους ένα σωρό ρυπαντές με το να ψεκάζονται με διάφορα αποσμητικά και να βάζουν κραγιόν καθημερινά.

Η μέση Βρετανίδα χρησιμοποιεί καθημερινά στο σώμα και στο πρόσωπό της υδατικές κρέμες, αποσμητικά, αρώματα, μέικ απ και δεκάδες άλλα προϊόντα που αφήνουν πάνω της εκατοντάδες άγνωστους ρυπαντές, αναφέρεται στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι μόνο τα αποσμητικά περιέχουν τουλάχιστον 30 διαφορετικά χημικά ενώ τα αρώματα πάνω από 400. Περισσότερες από το ένα τρίτο των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν το περιεχόμενο των συστατικών των καλλυντικών και άλλων ειδών υγιεινής που χρησιμοποιούν και μόνο το 9% απάντησε ότι ξέρει στο περίπου το περιεχόμενό τους.

Στην ίδια μελέτη αποδεικνύεται ότι το 70% των γυναικών δεν ανησυχούν καθόλου για τον αριθμό των χημικών του μέικ απ το οποίο θεωρούν μαγικό προϊόν, αφού βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματός τους. Μόνο το 10% των ερωτηθέντων γυναικών ανέφερε ότι προτιμά τα καλλυντικά τους να είναι χωρίς χημικές ουσίες.

“Οι γυναίκες πάντοτε είχαν την αγωνία του ωραίου προσώπου αλλά περνώντας τα χρόνια οι κανόνες της ομορφιάς γίνονται ολοένα και πιο “σκληροί”. Πλέον πρέπει σε καθημερινή βάση η γυναίκα να χρησιμοποιεί κρέμες, για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, όχι μόνο για να δείχνει πιο όμορφη αλλά και για να προστατεύει το δέρμα της από τον ήλιο, το καυσαέριο κτλ.

Όμως, με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας οι κρέμες μας στη Forever Living Product και όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με αγάπη για τον άνθρωπο και φυσικά δεν έχουν παραμπενς και χημικά.  Δεν προκαλούν προβλήματα και έχουν εγγύηση επιστρόφης χρημάτων....Τα αποτελέσματα δικά σας μια δοκιμή είναι αρκετή...

Stumble Upon Toolbar