Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι λειτουργίες της C και τα πλεονεκτήματα της με αυτή του εμπορίου

Forever Absorbent-C®





Σήμερα θα σας πω λίγα πράγματα για τη βιταμίνη C. Όλοι γνωρίζουμε οτι είναι η βιταμίνη που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να μην κρυώνουμε. Βέβαια αντί να προλαμβάνουνε, οι περισσότεροι άνθρωποι πρώτα κρυώνουν και μετά τρέχουν (λανθασμένα) στο φαρμακείο για να αγοράσουν αντιβιώσεις. Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι η βιταμίνη C δεν κάνει μόνο για το κρύωμα αλλά και για ένα σωρό άλλα πράγματα;
Μερικές χρήσεις της είναι για Αρθρώσεις, Φλεγμονές, Καταπολέμηση ακμής, Ρυτίδες, καταπολέμηση Ελεύθυρων ριζών, Μαύρους κύκλους, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ. Απαραίτητη σε μεγάλες ποσότητες για τους καπνιστές μιας και το τσιγάρο καταστρέφει τη βιταμίνη που υπάρχει ήδη στον οργανισμό. Επίσης μεταφέρει σωστά τις υπόλοιπες βιταμίνες σε όλα μας τα όργανα.

Προσωπικά λαμβάνω βιταμίνη C τα 2 τελευταία χρόνια καθημερινά και δεν έχω κρυώσει απο τότε. Δυστυχώς όμως όλοι βλέπουν μόνο τα "ορατά" αποτελέσματα και όχι όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες της, είτε σε αυτό το προιόν είτε στα υπόλοιπα.


Γιατί να αγοράσετε τη βιταμίνη C της Forever και όχι μια άλλη βιταμίνη απο το εμπόριο;
Πρώτα απο όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πιστοποιήσεις που έχει η Forever. O ΕΟΦ και άλλοι εθνικοί φορείς απο 150+ χώρες πιστοποιούν όλα τα προιόντα. Εδώ αναλυτικά οι πιστοποιήσεις μας.
Επίσης πολύ σημαντικό βρίσκω οτι βοηθάμε να μην γίνονται πειράματα σε ζώα υποστηρίζοντας μια εταιρία που δεν κάνει.
Η βιταμίνη C δεν είναι μόνη της στη Forever αλλά περιέχει και πίτουρο βρώμης που θα δούμε αναλυτικά σε κάποιο άλλο post τι κάνει, αλλά σε γενικές γραμμές βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση της βιταμίνης απο τον οργανισμό μας.
Μένει στον οργανισμό σας περίπου 2 ώρες ενώ αυτές του εμπορίου αποβάλλονται πολύ γρήγορα μέσω των ούρων (σε 15 περίπου λεπτά).
Και το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Είναι ίσως η μόνη που δεν περιέχει καργινογόνο ασπαρτάμη. Ελέγξτε τα συμπληρώματα που σας πρότειναν απο το φαρμακείο για να το διαπιστώσετε.



Περικλής Ξέστερνος

Stumble Upon Toolbar