Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Gelly Aloe Vera

ΑΓΝΟ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΖΕΛΕ ΑΛΟΗΣ!!

Το Aloe Vera Gelly - Αγνό Ζελέ Αλόης Βέρα της Forever Living Products είναι ένα πλούσιο, παχύ και διαφανές ζελέ που είναι η καλύτερη τροφή για τον οργανισμό μας, καθώς περιέχει ενυδατικά στοιχεία απαραίτητα για το δέρμα μας.

Στη ουσια το προϊόν είναι το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της αλόης βέρα, το πλούσιο και διάφανο, 100% αγνό σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα ενυδατώνει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα και οχι μόνο. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και αλλα βασικά συστατικα για τον οργανισμό μας.

Τα στοιχεία που περιέχει, απορροφούνται άµεσα από το δέρµα και μας χαρίζουν μια υπέροχη μοναδική ανακούφιση και μια αίσθηση δροσιάς. Ενυδατώνει, καταπραΰνει και να ρυθµίζει το ph της επιδερμιδας μας!

Το Aloe Vera Gelly μας χαρίζει ανακούφιση από µικροερεθισµούς, τσιμπήματα εντόμων, καψίματα του δέρµατος κ.α.Στα πιο παλια χρόνια η αλόη βοηθούσε στο να πρόσεχαν οι πολεμιστές τις πληγές τους. Στο να έκαναν οι γυναίκες περιποιήσεις ομορφίας. Η αλόη ειναι το Φυτό θαύμα.
Χρήσεις του Αγνού Ζελέ Αλόης Βέρα

Μπορεί να χρησιµοποιηθεί στο δέρµα πριν από κάποια εξέταση ή υπέρηχο. Oι κοµµωτές βάζουν το Aloe Vera Gelly γύρω από το περίγραµµα των µαλλιών, για να προστατέψουν την επιδερµίδα πριν την βαφή. Για μάσκα προσώπου, για ενυδάτωση, ματιών, χειλιών κ.α. Για πληγές, εγκαύματα, κοψίματα, πόνο στα ούλα (για μωρά και μεγάλους), για ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, για φαγούρα, κοκκινίλες και άλλα δερματικά προβλήματα και όχι μόνο. Η καλύτερη περιποίηση του δέρματος. Συμπυκνωμένο προϊόν και ελεγμένο απο τον Ε.Ο.Φ.

Ιδανικό για όλους και για πάντου!! Από το ντουλάπι του µπάνιου σας έως και στο κουτί πρώτων βοηθειών. Η Forever Living Products είναι η ιδανική λύση, έχει φροντίσει για μας με σύμμαχο τη φύση....



Stumble Upon Toolbar