Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Παρουσίαση FAB







Μοναδική Anti - Doping Φόρμουλα 
Ποσότητα: 250ml
Μόνο 100 θερμίδες


Το Forever Fab είναι τo πιο αποτελεσματικό προϊόν αναπλήρωσης ηλεκτρολυτών στη αγορά και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική φόρμουλα του η οποία σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην κορυφή.

Σε αυτό το ενεργειακό ποτό όµως η φύση συνδυαζεται µε τη σύγχρονη επιστήµη και το φυτό γκουαρανά µε την τεχνολογία ADX7. Στον συνδυασµό αυτόν έγκειται και η µοναδικότητα του.
Τι είναι η τεχνολογια ADX7; 
Είναι ένα αποκλειστικό µείγµα φυσικών προσαρµοσιογόνων βοτάνων, βιταµινών, αµινοξέων και ηλεκτρολυτών που προσφέρουν ενέργεια που διαρκεί. Η τεχνολογία ADX7 δηµιουργήθηκε από έναν κορυφαίο ρώσο επιστήµονα και ερευνητή για τα αθλήµατα και έχει προσφέρει στους ρώσους περισσότερα από 130 µεταλλια στο στοίβο σε Ολυµπιακους Αγωνες.


Ας εξετάσουµε όµως ένα από τα κύρια συστατικά του Forever FAB το γκουαρανά, ένα αρχαίο βότανο ευρέως διαδεδοµένο στη Βραζιλία. Το γκουαρανά είναι ένα φυτό που ευδοκιµεί στα δάση του Αµαζονίου.
Τα εκχυλίσµατα από τους καρπους του φυτού αυτού χρησιµοποιούνται ευρέως εδω και αιώνες για τις αναζωογονητικές τους ιδιότητες.
Το γκουαρανά αποτελεί µια καλή πηγή καφείνης, βελτιωνει την αντοχή και την απόδοση, ενὠ χρησιµοποιείται µε σκοπό την πνευµατική διέγερση και διάυγεια. Μέσω του φυτού αυτού, το Forever FAB προσφέρει άµεσα ενέργεια µε φυσικό τρόπο για να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις της καθηµερινότητας σας, αλλα συγχρόνως για να έχετε την ενέργεια να ζήσετε όλες τις απολαυσεις της ζωής.

Αναπληρώσετε τους ηλεκτρολύτες

Οι ηλεκτρολύτες είναι άλατα τα οποία βρίσκονται στα υγρά του σώματος. Όταν ένας αθλητής (ή ο οποιοσδήποτε χάνει λόγω εργασίας ή άσκησης) ιδρώνει, οι ηλεκτρολύτες χάνονται μέσω του ιδρώτα. 
Εάν ο ρυθμός των ηλεκτρολυτών που χάνονται είναι γρήγορος, ο οργανισμός δεν έχει την ικανότητα να τους αντικαταστήσει και αυτό είναι επικίνδυνο καθώς οι ηλεκτρολύτες ευθύνονται για την ικανότητα του αίματος να απορροφά τα υγρά. 

Το Forever Fab περιέχει ηλεκτρολύτες στην αναλογία που θα επιτρέψει στον οργανισμό σας να αναπληρώσει τους χαμένους ηλεκτρολύτες. Η αναλογία των συστατικών μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντική, καθώς, ο οργανισμός εάν λάβει διαφορετικές ποσότητες ηλεκτρολυτών από αυτές που πρέπει, δεν είναι ικανός να ενυδατωθεί σωστά.

Κάποιες έρευνες υποστηρίζουν ότι οι αθλητές θα πρέπει να ξεκινούν να εφοδιάζουν το σώμα τους με ηλεκτρολύτες από πριν την άσκηση, ώστε να μην επέρχεται σε καμία φάση της άσκησης διαταραχή ή έλλειψη ηλεκτρολυτών.

Αναπληρώσετε τη χαμένη ενέργεια

Όλοι όσοι αθλούνται, ξέρουν πως η ενέργεια τελειώνει γρήγορα, και όταν η ενέργεια τελειώνει δε μπορεί να συνεχιστεί η άσκηση, είτε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης (το γλυκογόνο στο αίμα συνδέεται άμεσα με την εγκεφαλική λειτουργία), είτε λόγω άμεσης μυϊκής κόπωσης (το γλυκογόνο αποτελεί μια από τις κύριες πηγές καυσίμων για το μυϊκό σύστημα).

Αναπληρώσετε τις βιταμίνες

Το ανθρώπινο σώμα για να δημιουργήσει ενέργεια χρειάζεται διάφορες βιταμίνες. Το 
Forever FAB περιέχει βιταµίνες του συµπλέγµατος Β που βοηθούν στη µετατροπή των υδρογονανθράκων σε γλυκόζη η οποία συντελεί στις καύσεις του οργανισµού και δίνει ενέργεια. Ο οργανισµός µας χρειάζεται καθηµερινά µια επαρκή ποσότητα βιταµινών Β, οι οποίες εκτός των άλλων βοηθούν στην αποφυγή του στρες. 
Πιο συγκεκριµένα το Forever FAB περιέχει βιταµίνες Β3, Β5, Β6 και Β12.

Το 
Forever FAB χρησιμοποιείται τόσο από εκέινους που αθλούνται για μια καλή υγεία τόσο και από επαγγελματίες αθλητές όπως αθλητές ποδοσφαίρου, ποδηλάτες, αθλητές κολύμβησης, μπάσκετ, δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και γενικότερα απο όλους εκέινους που η προσπάθεια τους αναγκάζει το σώμα να ιδρώνει και να χάνει ουσίες ζωτικής σημασίας. Ο λόγος που ολο και περισσότεροι αθλητές προτιμούν να χρησιμοποιούν Forever FAB είναι γιατί δεν είναι μόνο ένα ενεργειακό ποτό (Είναι ένα ενεργειακό ποτό Υγείας). Επίσης, αποτελεί ένα προϊόν το οποίο είναι βασισμένο στις τελευταίες έρευνες για την ενυδάτωση του ορνανισμού και την αναπλήρωση των ενεργειακών αναγκών.

Το ειδικό αυτό προϊόν είναι ιδανικό για κατανάλωση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Το συνεργιστικό σύμπλεγμα του 
Forever FAB αποτελεί εγγύηση κατά της αφυδάτωσης και της έλλειψης ενέργειας λόγω έλλειψης ηλεκτρολυτών και αλάτων.

Φυσικά, δεν θα µπορουσαµε να παραλείψουµε το σταθεροποιηµένο ζελέ Αλόης Βέρα
που περιέχει αυτό το ενεργειακό ποτό. Το ζελέ Αλόης Βέρα της Forever περιέχει περισσότερα από 200 θρεπτικά συστατικά, όπως βιταµίνες, αµινοξέα, µέταλλα, ιχνοστοιχεία, σάκχαρα, πεπτικά ένζυµα, αντιφλεγµονώδη ένζυµα, φυτικές στερόλες, σαπωνίνες, ανθρακινόνες και λιγνίνη.
Από τα καθηµερινα µας ψώνια µέχρι και την επαγγελµατική καριέρα, από τις δουλειές στο σπίτι µέχρι και την παραλαβή των παιδιών από το σχολείο και το φροντιστήριο, από το διάβασµα για τις εξετασεις µέχρι και τις αθλητικές µας δραστηριότητες και το γυµναστήριο, τις καθηµερινές µας απολαυσεις και τα χόµπι µας, το Forever FAB µπορεί να γίνει σύµµαχος όλων µας, για να απολαµβανουµε τη ζωή στο έπαρκο. 

Μία συσκευασία αρκεί:
Για να µας προσφέρει άµεσα την ενέργεια που χρειαζόµαστε
Για να είµαστε σίγουροι πως αυτή η ενέργεια δεν θα είναι πρόσκαιρη αλλά αντίθετα θα έχει διάρκεια ώστε η έκρηξη ενέργειας στον οργανισµό µας να γίνει µε φυσικό και υγιεινό τρόπο!

Στα προτερήµατα του 
Forever FAB συγκαταλέγεται και η υπέροχη γέυση του που προσφέρει λαχταριστή απόλαυση καθε στιγµή της ηµέρας, όπου και αν βρίσκεστε.
Stumble Upon Toolbar