Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Το Θαύμα Της Παντοτινής Νιότης !!


Sonya Skin Care Collection
H Sonya με την ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης προσώπου Skin Care Collection έρχεται να χαρίσει στο δέρμα σας ένα αιθέριο άγγιγμα φρεσκάδας και νεανικής λάμψης .Τα έξη μοναδικά προϊόντα της σειράς περιποιούνται, θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα του προσώπου σας αποτελώντας την ιδανική συνταγή της παντοτινής νεανικής ομορφιάς .
Η σύνθεση της συλλογής μας περιλαμβάνει συστατικά όπως αλόη βέρα εκχυλίσματα φρούτων λευκό τσάϊ και ανώτερους ενυδατικούς παράγοντες που ενισχύουν την επιδερμίδα σας σε βαθμό που δεν έχετε ξανανιώσει ως τώρα . Νιώστε τη φρεσκάδα του Sonya Purifying Cleanser απολαύστε τη δροσιά του Sonya Aloe Refreshing Toner τυλιχτείτε στην απαλότητα τουSonya Aloe Nourishing Serum αφεθείτε στα τρυφερά χάδια της Sonya Aloe Balancing Cream βιώστε τη βαθιά αίσθηση καθαριότητας του Sonya Deep-Cleansing Exfoliator . Ακολουθήστε τα 5 βήματα περιποίησης της Sonya και κατακτήστε τη δική σας θέση στον παράδεισο της αιθέριας ομορφιάς !(Τα προϊόντα πωλούνται επίσης ξεχωριστά. )
Η συλλογή Sonya Skin Care περιέχει 5 προϊόντα :
Κωδικός #282
Βήμα 1
Sonya Aloe Purifying Cleanser
To γαλάκτωμα Sonya Purrifying Cleanser είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού με αλόη βέρα και εκχυλίσματα φρούτων . Απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ και τα διάφορα κατάλοιπα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα .Χαρίζει στο πρόσωπο μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητος Χρησιμοποιήστε καθημερινά πρωί και βράδυ.
Κωδικός #277
Bήμα 2
Sonya Aloe Refreshing Toner
H λοσιόν Sonya Refreshing Toner προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και βοηθά την επιδερμίδα να αποθηκεύσει την καταλληλη υγρασία . Η εξαιρετικά απαλή σύνθεσή χωρίς οινόπνευμα περιλαμβάνει αλόη βέρα και λευκό τσάϊ που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση και την τόνωση του δέρματος προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ώστε να βοηθάει την επιδερμίδα σας να διατηρήσει την κατάλληλη υγρασία .Χρησιμοποιήστε το πρωϊ και βράδυ σε καθημερινή βάση.
Κωδικός # 279
Βήμα 3
Sonya Aloe Nourishing Serum
O ορός Sonya Aloe Nourishing Serum με εκχυλίσματα απο λευκό τσάϊ συντηρεί και αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας την ανάπλαση των κυττάρων ώστε το πρόσωπό σας να έχει πάντα μια νεανική φρεσκάδα. Χρησιμοποιήστε το πρωϊ και βράδυ.
Κωδικός # 281
Βήμα 4
Sonya Aloe Balancing Cream
Η κρέμα Sonya Aloe Balancing Cream περιέχει αλόη μαζί με ζωτικά εκχυλίσματα και προηγμένα ενυδατικά στοιχεία που την καθιστούν μια μοναδικής υφής κρέμα ενυδάτωσης .Βοηθά στη διατήρηση της υγείας της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας χαρίζοντας στο πρόσωπό σας την αγνή απαλότητα που έχει το δέρμα ενός μωρού . Χρησιμόποιήστε τη πρωϊ και βράδυ μετά το Sonya Aloe Nourishing Serum .
Κωδικός # 280
Βήμα 5
Sonya Aloe Deep -Cleansing Exfoliator
To απολεπιστικό Sonya Aloe Deep - Cleansing Exfoliator με Αλόη και κόκκους φυσικής jojoba κάνει βαθιά απολέπιση στο δέρμα σας χωρίς να προκαλεί το παραμικρό ίχνος ερεθισμού. Προσφέρει στην επιδερμίδα τη φρεσκάδα της καθαριότητας και τη λάμψη της υγείας δίνοντας σας την αίσθηση μιας ανάλαφρης ομορφιάς. Χρησιμοποιήστε το δυο φορές την εβδομάδα.
Κωδικός # 278


Προσοχή: Τα αμιγώς φυτικά προϊόντα της aloe vera δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν, ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζεται κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Stumble Upon Toolbar